لنز داخل چشمی
لنز داخل چشمی

اولویت اول ما جهت حذف عینک و اصلاح عیوب انکساری، جراحی های لیزری رفرکتیو هستند. اما روش لیزری برای همه افراد مناسب نیست.
چه کسانی کاندید مناسب جراحی لیزری حذف عینک نیستند:
- بیماران با قوز قرنیه
- بیماران با شماره چشم خیلی بالا
- بیماران با قرنیه نازک
- بیمارانی که مستعد خشکی چشم هستند.
- بیمارانی که استفاده از لیزر منجر به ایجاد نامنظمی در سطح قرنیه آنها می شود.
یکی از روش های پیشرفته اصلاح عیوب انکساری که عموماً برای افراد با شرایط بالا مناسب است، کاشت لنز فیکیک (Phakic IOL) یا جراحی ICL است.
در جراحی های لیزری حذف عینک، جراح با کمک لیزر سطح قرنیه را تغییر می دهد که این تغییر شکل مادام العمر و غیرقابل بازگشت است. در جراحی ICL بافت قرنیه دست نخورده باقی می ماند و لنز فقط در چشم بیمار کاشت می شود. لذا در صورت بروز هر مشکلی برای بیمار، جراح قادر خواهد بود با برداشت لنز، چشم بیمار را به وضعیت اولیه قبل از عمل بازگرداند.
در این روش جراح با ایجاد برش کوچکی در کنار قرنیه، لنز بسیار نازک ICL را درون چشم قرار می دهد.
این جراحی دوره نقاهت بسیار کوتاه و عوارض نادری دارد و کیفیت بینایی بالایی (معروف به دید HD) برای بیمار فراهم می کند. این لنزها دائمی هستند و مادام العمر در جای خود باقی می مانند و انجام فعالیت های معمول روزمره هیچگونه مشکلی برای آنها ایجاد نمی کند.